Οπαδοί με πλαστά πιστοποιητικά εμβολίου!

Close
Οπαδοί με πλαστά πιστοποιητικά εμβολίου!

Η αστυνομία του Σπλιτ βρήκε τέσσερις οπαδούς που προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο Poljud με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού covid. Η Hajduk Split (πιθανή αντίπαλος του Απόλλωνα αν προκριθεί) έπαιζε τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA conference League με την Τobol από το Καζακστάν.

Η αστυνομία ανέφερε σήμερα ότι έχει συλλάβει συνολικά 28 άτομα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, κυρίως για παραβιάσεις του νόμου για την πρόληψη των ταραχών σε αθλητικούς αγώνες.

Επιπλέον, τέσσερα άτομα βρέθηκαν με πλαστό πιστοποιητικό covid κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, και θα τους υποβληθούν κατηγορίες λόγω υποψίας ότι έχουν διαπράξει ποινικό αδίκημα της πλαστογράφησης εγγράφων.

Ανεπίσημα, τα πλαστά τέσσερα covid πιστοποιητικά είναι η πρώτη τέτοια καταγεγραμμένη υπόθεση στην Κροατία όταν οι οπαδοί πήραν τα πιστοποιητικά κάποιου άλλου πιστεύοντας ότι θα ελέγχουν μόνο τον κωδικό τους και όχι την ταυτότητά τους. Όταν τους ζήτησαν τα δελτία ταυτότητάς τους στην είσοδο διαπίστωσαν ότι τα covid πιστοποιητικά δεν εκδόθηκαν στο όνομά τους.