Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος/ Ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής (25/10) απέναντι στην Καρμιώτισσα είναι must win για τον Απόλλωνα. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να κάνουν το τρία στα τρία στο βατό πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους, πριν από το ντέρμπι με την Πάφο και την απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος. ΕΔΩ το Super Monday
Την ίδια ώρα, είναι η στιγμή να ανεβάσει στροφές και ο Βέισμπεκ. Ο Γάλλος ξεκίνησε με όρεξη και θετικά δείγματα γραφής στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Απόλλωνα, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια δεν βρίσκεται στα επίπεδα απόδοσης που μπορεί να φτάσει, μετά και τους δύο αγώνες της τιμωρίας του.
Το παιχνίδι απέναντι στην Καρμιώτισσα αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τον ίδιο να βρει ξανά τον ρυθμό του, να ανεβάσει την απόδοσή του και να κάνει το δικό του restart, σε μια χρονική στιγμή που ο Απόλλωνας χρειάζεται όλους τους ποδοσφαιριστές του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.