Panucci και Longo "ψάχτηκαν" για ΑΠΟΛΛΩΝΑ/Πληροφορίες

Panucci και Longo "ψάχτηκαν" για ΑΠΟΛΛΩΝΑ/Πληροφορίες

Εντατικοποιούνται οι προσπάθειες του Απόλλωνα για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Σωφρόνη Αυγουστή. Οι αρμόδιοι στους «γαλάζιους» κοιτάζουν σοβαρά (και) την ιταλική αγορά για προπονητή. 

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net, αναφέρουν ότι δύο Ιταλοί προπονητές ενδιαφέρθηκαν να μάθουν κάποια περισσότερα πράγματα για τον Απόλλωνα. Ο λόγος για τους Christian Panucci και Moreno Longo.

Ο  Panucci, στα 46 του χρόνια, παλιά δόξα της Ρόμα και της Μίλαν (σ.σ αγωνίστηκε επίσης μεταξύ άλλων σε Ρεάλ και Ίντερ) μέχρι πρόσφατα ήταν προπονητής της Εθνικής Αλβανίας για μια διετία περίπου. Εργάστηκε επίσης στη Λιβόρνο, Τερνάνα και ως βοηθός στην Εθνική Ρωσίας (2012-14).

Ο 43χρονος Moreno Longo πέρασε από τον πάγκο της Φροσινόνε (2017-18, τελευταία του ομάδα), Προ Βερτσέλι, Τορίνο (Κ23, Κ17), Καναβέζε και Φιλαδέλφεια Παραντίσο.

Δεδομένα στη λίστα του Απόλλωνα βρίσκονται και κάποιοι άλλοι προπονητές από Ιταλία και όχι μόνο (π.χ Γερμανία και Ισπανία).

Αντώνης Κωνσταντινίδης