ΠΑΠΟΥΛΗΣ: "Να βάλουμε στο DNA μας ότι θέλουμε καλό ποδόσφαιρο και νίκες"

Close
ΠΑΠΟΥΛΗΣ: "Να βάλουμε στο DNA μας ότι θέλουμε καλό ποδόσφαιρο και νίκες"

Διαβάστε όσα είπε ο Φώτης Παπουλής στην δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αυριανού αγώνα. Το www.kerkida.net ήταν στην αίθουσα διασκέψεων του Astana Arena...

"Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή μου. Όλοι αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι. Νομίζω θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το παιχνίδι στην Κύπρο γιατί υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες όπως είναι το γήπεδο. Σίγουρα είναι ένας παράγοντας. Βλέπουμε ότι όσες ομάδες έρχονται εδώ, δυσκολεύονται. Όσον αφορά το δικό μας κομμάτι, όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε έτοιμοι γι' αυτή την πρόκληση. Το βλέπουμε όλοι σαν πρόκληση. Πλέον θέλουμε να βάλουμε στο DNA μας ότι σε όποια έδρα και να παίζουμε, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε. Θέλουμε τους βαθμούς και έτσι θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Ελπίζω να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε τους βαθμούς".

"Στην Κύπρο δείξαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δείχνουμε κάποια σημάδια βελτίωσης, ότι η ομάδα αρχίζει να γίνεται πιο επιθετική και να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας όποτε μπορεί. Αυτό θα προσπαθήσουμε να φέρουμε σιγά σιγά. Να κρατάμε περισσότερο μπάλα. Το να παίζεις εκτός έδρας και ειδικά σε αυτό το γήπεδο, σίγουρα έχει δυσκολίες. Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα γιατί θέλουμε να βγούμε νικητές. Δεν ερχόμαστε εδώ για κάποιο άλλο σκοπό. Ξέρουμε ότι είναι κομβικό παιχνίδι. Αν κερδίσουμε, θα μπορέσουμε να μαζέψουμε περισσότερο κόσμο που τον έχουμε ανάγκη και να κάνουμε βήματα μπροστά".

CTL Eurocollege Υπερήφανος Χορηγός αποστολής της Εθνικής Κύπρου στο Καζακστάν.

cyp