Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήρθε για να προσδώσει ποιότητα στην γραμμή κρούσης του Απόλλωνα. Εκρηκτικός, γρήγορος και πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός.
Οι «γαλάζιοι» περιμένουν από τον διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήρι, γκολ και ασίστ. Γι’ αυτό άλλωστε δαπάνησαν ένα σεβαστό ποσό για να τον φέρουν στην Κύπρο.
Ένα πράγμα δεν κάνει ο 34χρονος εξτρέμ. Να εκτελεί πέναλτι. Το έκανε πριν πολλά χρόνια και συγκεκριμένα την περίοδο 2013-14 όταν ήταν στην Λέφσκι Σόφιας.
Εκεί ήταν ο μόνιμος εκτελεστής των πέναλτι για την Βουλγάρικη ομάδα. Μάλιστα, είχε και το απόλυτο 7 στα 7 πέναλτι.
Μερικά χρόνια αργότερα, την περίοδο 2018/19 όταν ήταν στην Γαλατασαράι είχε μία άστοχη εκτέλεση πέναλτι. Από τότε έχει να αναλάβει να εκτελέσει πέναλτι.

