Σάλαϊ/“Ευχαριστώ για όσα κάνατε για μένα”

Close
Σάλαϊ/“Ευχαριστώ για όσα κάνατε για μένα”

Ο Αττίλα Σάλαϊ που συνεχίζει την καριέρα του στην Fenerbahce ευχαριστεί μέσω social media την οικογένεια του Απόλλωνα για όλα όσα κατάφεραν μαζί στο διάστημα που ήταν στην ομάδα. Παράλληλα δηλώνει ενθουσιασμό για το νέο του ξεκίνημα στην Fenerbahce.

“Αγαπημένη οικογένεια του Απόλλωνα…Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για όλα όσα κάνατε για μένα και όλα όσα μου δώσατε. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που πήρα από εσάς. Ήταν απίστευτός ο χρόνος μαζί σας και θα το κρατάω στις μνήμες του μυαλού μου για πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους εργαζόμενους του κλαμπ, όλους τους προπονητές που δουλέψαμε μαζί, όλους τους συμπαίκτες, τον πρόεδρο, τον τεχνικό διευθυντή και φυσικά όλους τους απίστευτούς φιλάθλους μας. Σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον και εύχομαι σε όλους υγεία, πολλές επιτυχίες και ευτυχία. Σας ευχαριστώ πολύ!"

Για την Fenerbahce έγραψε.. “Είμαι χαρούμενος και περήφανος που γίνομαι μέλος αυτού του φανταστικού κλαμπ. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τις ευχές για τα γενέθλιά μου. Ας συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Ανυπομονώ για τις προκλήσεις μας”