ΣΩΦΡΟΝΗΣ/ "Τα τρία παιχνίδια θα είναι σημαντικά" (ΕΡΧΟΝΤΑΙ μεταγραφές)

Close
ΣΩΦΡΟΝΗΣ/ "Τα τρία παιχνίδια θα είναι σημαντικά" (ΕΡΧΟΝΤΑΙ μεταγραφές)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (03/12) στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα στο "Κολόσσι" η δημοσιογραφική διάσκεψη του Σωφρόνη Αυγουστή. Ο κόουτς της Λεμεσιανής ομάδας αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη, το ντέρμπι με την ΑΕΚ και όλα όσα αφορούν τους "γαλάζιους"...

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net έδωσε το παρών της και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν...

"Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο, ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι οι μονοί αγώνες είναι πάντα επικίνδυνοι και πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Να πάρουμε την πρόκριση και μετά το τέλος να επικεντρωθούμε στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Είναι δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά για την ομάδα. Το ένας μας δίνει το εισιτήριο για την κλήρωση της Πέμπτης, το άλλο με την ΑΕΚ ένα παιχνίδι που θα μας δώσει περισσότερη δυναμική, αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι η δική μας ομάδα δεν έχει κερδίσει κάποιο ντέρμπι, θα είναι μεγάλο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε να κάνουμε με ένα πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο, που για μένα παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι περνά κι αυτή τα δικά της προβλήματα όπως κι εμείς.

Είχαμε τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής. Παρ' όλο που βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση, να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν με τη Σαλαμίνα και ήταν πανέτοιμοι και πήραν μια μεγάλη και καθαρή νίκη. Ελπίζω με την ΑΕΚ να έχουμε επιστροφές για να μας δώσουν περισσότερες λύσεις.

Μετά τους δυο που είναι εκτός ομάδας, έχουν λιγοστέψει οι επιλογές. Αλλά όσο και να θέλεις κάποιους παίκτες είμαστε ομάδα, είμαστε εδώ και υπηρετούμε έναν μεγάλο σύλλογο με μεγάλη ιστορία και πρέπει να σεβόμαστε τους εσωτερικούς κανονισμούς. Να δίνουμε παράδειγμα σε όλους".

Για το αν θα έχει αλλαγές αύριο με τον Άρη: Δεν είμαι προπονητής που ξεχωρίζω ποδοσφαιριστές, Κύπριους ή ξένους. Όσοι δουλεύουν στο Κολόσσι είναι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, είναι έτοιμοι. Θα υπάρχουν αύριο αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά όσοι κληθούν θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Για το πρωτάθλημα: Ήμουν σίγουρος γι' αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Οι μικρές και οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν διάφορες μεταξύ τους. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, μια ανοδική προσπάθεια και φτάσαμε σε ένα κομβικό σημείο με δύο ντέρμπι στην Λεμεσό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πρώτα το παιχνίδι Κυπέλλου και από την Πέμπτη με την ΑΕΚ. Πιο σταθερή ομάδα είναι η Ανόρθωση, οι άλλες ομάδες κάνουν προσπάθεια για να κοντέψουν στην κορυφή. 

Για την ανοδική πορεία της ομάδας του: Έχουμε κάνει αρκετά βήματα μπροστά τον τελευταίο μήνα. Τα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος θα είναι σημαντικά για να πούμε ξεκάθαρα ότι μπήκαμε στην διεκδίκηση των στόχων. Θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι απ' την στιγμή που δεν εξαρτούνται κάποια πράγματα απ' τα δικά μας πόδια, βλέπουμε τα αποτελέσματα και των άλλων ομάδων.

Για τις μεταγραφές Ιανουαρίου: Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες κινήσεις τον Γενάρη. Αλλά αυτοί που θα έρθουν, να βοηθήσουν και να ανεβάσουν την ομάδα

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: Δεν έχουμε μεγάλες βαθμολογικές διαφορές απ' την ΑΕΚ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι απ' το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Να μην δώσουμε δικαιώματα και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο.