Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του Απόλλωνα με αφορμή την παρουσίαση νέας χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Tixee.

Η ιστοσελίδα μας ήταν στο Columbia Plaza.

Διαβάστε τις κυριότερες τοποθετήσεις και δείτε το βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν αναλυτικά:
Γιάννης Παπαχαραλάμπους Γενικός Διευθυντής:
"Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα που μας δέχτηκε"
Giora Izraeli - Ιδιοκτήτης της εταιρείας:
"Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον Απόλλωνα να εκπληρώσουμε τους στόχους του"
Ίντο Σαχάρ:
"Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για μας. Φεύγοντας από το Ισραήλ είναι πολύ σημαντικό για μένα να ανακοινώνονται χορηγοί με μέλη από την πατρίδα μου"
Ερωτήσεις για το αγωνιστικό κομμάτι:
Απαντήσεις από τον Φανούριο Κωνσταντίνου:
Για τον Ρέθιο: "Θα είναι μαζί μας με την Ομόνοια. Ο λόγος που έμεινε εκτός λίστας είναι λόγω των πολλών αγώνων. Θα δώσουμε προτεραιότητα στον θεσμό του πρωταθλήματος"
Για τον Νταμπό: "Περνά τώρα από ιατρικές εξετάσεις και θα δούμε το πρόβλημα. Δεν έχει σχέση με τον προηγούμενο τραυματισμό"
Για τον Ζράντι: "Είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Θα πάρει ακόμα μερικές μέρες. Δεν είναι υποτροπή, είναι σε άλλο σημείο το πρόβλημα λόγω αποχής"
Για το νέο γήπεδο: "Μιλάμε για ένα δημόσιο έργο πυο προσπαθεί η πολιτεία να το ολοκληρώσει. Δεν μπορεί να πει ο Απόλλωνας, η ΑΕΛ και ο Άρης. Δεν κοροϊδεύει κανείς κανέναν. Η εργοληπτική εταιρεία έμεινε εκτός προγράμματος λόγω κόβιτ. Είμαστε πάρα πολύ σίγουροι ότι σύντομα και οι ομάδες και ο κόσμος θα προχωρήσουν"
Για το Τσίρειο: "Μας προβληματίζει ο αγωνιστικός χώρος στο Τσίρειο. Δεν είναι αγωνιστικός χώρος αυτός, είναι κάκιστος. Ελπίζω να βλειτωθεί γιατί οι ομάδες ξόδεψαν πολλά εκατομμύρια"
Για τον ορισμό του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα: "Δεν υπάρχει αλλαγή στον σχετικό ορισμό. Γίνονται τεράστιες προσπάθειες για να μεταφερθεί ο αγώνας σε άλλη ημερομηνία. Έχει γίνει και στο παρελθόν το 2015. Είχε αγωνιστεί ο ΑΠΟΕΛ με την Σπάρτακ Πράγας. Προσπαθεί ο Πρόεδρος της ΚΟΠ να βρει την κατάλληλη λύση"
Ίντο Σαχάρ για την προετοιμασία της ομάδας και την προσαρμογή του στην Κύπρο:
"Νιώθω φανταστικά στη Λεμεσό. Όλη η ομάδα με βοήθησε με πολλά πράγματα. Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες, με την Βαντούζ θέλουμε να συνεχίσουμε"
