ΣΩΦΡΟΝΗΣ: "50-50 οι πιθανότητες, να μπούμε με το πλάνο μας και να περάσουμε"

Close
ΣΩΦΡΟΝΗΣ: "50-50 οι πιθανότητες, να μπούμε με το πλάνο μας και να περάσουμε"

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του Σωφρόνη Αυγουστή για το παιχνίδι με την Λεχ Πόζναν. Διαβάστε όσα είπε ο κόουτς του Απόλλωνα και ο Ιωάννης Πίττας εκ μέρους των ποδοσφαιριστών: 

ΣΩΦΡΟΝΗΣ: "Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Έχουμε αναλύσει παρόλο το λίγο χρόνο την ομάδα. Είναι μια γρήγορη και επιθετική ομάδα. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή το παιχνίδι. Παίζουμε στην δική μας έδρα. Στόχος μας είναι να περάσουμε. Είναι 50-50 οι πιθανότητες. Εμείς πρέπει να μπούμε με το δικό μας πλάνο και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Δεν θα έχουμε κάποιους παίκτες (Γιούστε, Χάμπος, Πέδρο). Ο Αγκίρε θα βρίσκεται στην αποστολή. Έχουμε στο μυαλό μας την πρόκριση"

ΠΙΤΤΑΣ: "Δύσκολο το ματς. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας"

Για το αν επηρέασε την ομάδα όλο αυτό που έγινε με την Επιτροπή Δεοντολογίας: "Για μένα αυτός ο τερματοφύλακας (Λόρια) είναι ο κορυφαίος. Έχω παίξει σ΄αυτή την θέση. Αν ήταν πριν μερικά χρόνια εγώ θα ήμουν φυλακή. Από το πέναλτι το μόνο που έχει να κερδίσει ο τερματοφύλακας είναι να γίνει ήρωας. Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Δεν μας αγγίζουν" (ΣΩΦΡΟΝΗΣ)

Για μεταγραφές: "Είμαστε γεμάτοι. Έχουμε τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν μέσα στην χρονιά. Έχουμε ακόμα μια μεταγραφική περίοδο τον Γενάρη"

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: “Το ΔΣ έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Για μας δεν υπάρχει κανέναν θέμα. Η έγνοια μας είναι το αυριανό παιχνίδι. Τα υπόλοιπα μας αφήνουν ανεπηρέαστους” 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

ΑΠΟΕΛ43