ΣΩΦΡΟΝΗΣ: "Αυτό που ξεκίνησαν στην Αυστρία, να το τελειώσουν στην Κύπρο" (φώτος)

ΣΩΦΡΟΝΗΣ: "Αυτό που ξεκίνησαν στην Αυστρία, να το τελειώσουν στην Κύπρο" (φώτος)

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στα ΜΜΕ ενόψει της αναμέτρησης με την Αούστρια Βιέννης. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο ΓΣΠ. Στο πάνελ και ο Άντριαν Σαρδινέρο.

Η αρχική τοποθέτηση του Σωφρόνη Αυγουστή...

"Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο ξέρουμε πως θα  υπάρχουν δυσκολίες. Όπως και στο παιχνίδι στην Αυστρία πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Να είμαστε έτοιμοι για όποιο πλάνο ετοιμάσει ο αντίπαλος. Ξέρουμε πως μια ομάδα που δεν έχει να χάσει κάτι θα παίξει πιο ελεύθερα για να ανατρέψει τα δεδομένα. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Πιστεύω πως θα είναι ακόμα καλύτεροι και αυτό που ξεκίνησαν στην Αυστρία να το τελειώσουν στην Κύπρο. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για την πρόκριση και να μην τους δώσουμε δικαιώματα”

ΕΡΩΤΗΣΗ στον Σωφρόνη για τον τρόπο παιχνιδιού της Αούστρια... "Σίγουρα όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δίνουν όχι το 100% αλλά το 200%. Για να πάρεις αποτέλεσμα είναι συλλογική προσπάθεια από όλους. Αν ο αντίπαλος θα έρθει να ρισκάρει όπως κάνουμε κάθε φορά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Σίγουρα θα έχει τα ρίσκα του γιατί ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει όπως και εμείς. Αυτός που θα κερδίσει στην σκακιέρα θα περάσει στον επόμενο γύρο”

Η τοποθέτηση του Άντριαν Σαρδινέρο...

“Αύριο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως κάθε παιχνίδι στην Ευρώπη. Είχαμε πολύ καλό παιχνίδι στην Αυστρία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας για να πάρουμε την πρόκριση”

δξξδξδξξδξδξ

 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

απολλων αουστρια