Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Απόλλωνα, για τον χαμό του Ανδρέα Οδυσσέως ο οποίος ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Απόλλων Ladies.
"Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένεια του Ανδρέα Οδυσσέως, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.
Ο εκλιπών ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Apollon Ladies.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού"
Η ανάρτηση του Ομίλου Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα:
"Σήμερα η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού έχασε από αιφνίδιο θάνατο ένα δικό της παιδί. Τον Ανδρέα Οδυσσέως. Ένας άνθρωπος ο οποίος διετέλεσε μέλος των ακαδημιών της ομάδας μας, των Apollon Ladies F.C αλλά υπηρέτησε επίσης από διάφορα άλλα πόστα.
Το ΔΣ και τα μέλη του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Απόλλων Λεμεσού εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και τη θερμή συμπαράσταση τους.
Αιώνια σου η μνήμη φίλε. Καλό Παράδεισο"