(Συμβόλαια) Μολ... 2022, Σάλαϊ... 2023

Close
(Συμβόλαια) Μολ... 2022, Σάλαϊ... 2023

Μπορεί να αδικήσουμε λίγο τον Φακούντο Περέιρα, αλλά και τον Τσάρλισον Μπένσοπ που συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ-νίκης, αλλά οι δύο κορυφαίοι του Απόλλωνα σε απόδοση -στον αγώνα κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ- ήταν οι Ζόελ Μολ και Αττίλα Σάλαϊ.

Ο Ελβετός κίπερ και ο Ούγγρος διεθνής αμυντικός, έδωσαν συνέχεια στις...υψηλές πτήσεις. Καθοριστικός ο Μολ, όποτε χρειάστηκε φώναξε "παρών" και με τρεις σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν παθητικό, ενώ ο Σάλαϊ ήταν σχεδόν απροσπέλαστος.

Δύο παίκτες που έτυχαν αμφισβήτησης στο ξεκίνημα της περιόδου 2019-20, έδωσαν πολύ γρήγορα απαντήσεις στο γήπεδο. Χωρίς αμφιβολία, από τις κορυφαίες μεταγραφές των "γαλάζιων" που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. 

Και το σημαντικό για τον Απόλλωνα είναι ότι υπέγραψαν πολυετή συμβόλαια. Ο Μολ μέχρι το 2022 και ο Σάλαϊ που ήρθε σαν επένδυση μέχρι το 2023.

Οι σχετικές (καλοκαιρινές) ανακοινώσεις για το… δίδυμο

-Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ελβετό τερματοφύλακα Ζόελ Μολ (05-04-1991), μέχρι τον Μάιο του 2022

-Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την Mezőkövesd Zsóry FC για την απόκτηση του Ούγγρου αμυντικού Αττίλα Σάλαϊ (20-01-1998), μέχρι τον Μάιο του 2023

Στέλιος Αναστασίου

enter " "