Καλεσμένος στην εκπομπή SUPER MONDAY στην Digital TV ήταν ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τάσος Κίσσας και ανάμεσα σε άλλα σχολίασε για την πρώην του ομάδα τον Απόλλωνα.
Τόνισε ότι είναι σημαντικό να έρθει μία νίκη σε ντέρμπι ενόψει του αγώνα με την Πάφο. Η ομάδα του Γκούλα κέρδισε εκτός έδρας την Ανόρθωση την 2η αγωνιστική και από τότε, ψάχνει ακόμη ένα μεγάλο αποτέλεσμα.
''Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με πάρα πολλές αλλαγές και ξεκίνημα από την αρχή. Νομίζω ότι δεν έχει βρει μέχρι στιγμής τα πατήματά του. Ψάχνει και μια νίκη σε ένα ντέρμπι για να αλλάξει την ψυχολογία του. Θέλει χρόνο αλλά δεν ξέρω αν τον έχει ακόμα''.
Για το αν είναι κλειδί το παιχνίδι με την Πάφο:
''Όταν είσαι Απόλλωνας και αγωνίζεσαι και μέσα στην έδρα σου εννοείται θα διεκδικήσεις τη νίκη. Αν δεν τα καταφέρει θα μεγαλώσει η ανασφάλεια γύρω από την ομάδα Θα μεγαλώσουν τα ερωτηματικά για τις δυνατότητες του ρόστερ και που μπορεί να καταλήξει η φετινή χρονιά. Με νίκη θα αλλάξουν γενικότερα όλα τα δεδομένα. Θα ήταν ένα παιχνίδι που θα ήθελα να δω. Θα προσφέρει αρκετές συγκινήσεις πιστεύω''.
Δείτε το βίντεο της εκπομπής:
