ΣΩΦΡΟΝΗΣ - "Είμαι πάρα πολύ ενοχλημένος/Όποιος θέλει εντεκάδα πρέπει να δώσει πάρα πολλά"

Close
ΣΩΦΡΟΝΗΣ - "Είμαι πάρα πολύ ενοχλημένος/Όποιος θέλει εντεκάδα πρέπει να δώσει πάρα πολλά"

Οι τοποθετήσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά τον αποκλεισμό από την Λεχ Πόζναν στο ΓΣΠ... 

"Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την δίκαιη νίκη. Είμαι αρκετά ενοχλημένος για τον τρόπο που χάσαμε και τα πέντε γκολ που δεχτήκαμε. Θα συζητήσουμε με τους παίκτες. Κάποια πράγματα που τα κάναμε την τελευταία στιγμή στην προπόνηση, ήταν εύκολα γκολ. Μείναμε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος. Θέλαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δεν βγήκε η αλλαγή του Ιωάννη και είναι δική μου ευθύνη. Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο μας. Από τώρα, το λέω ξεκάθαρα... Όποιος θέλει να μπει στην 11άδα στο πρωτάθλημα, πρέπει να δώσει πάρα πολλά στις προπονήσεις"

"Είχαμε πλάνο να μπορούμε να κάνουμε ροτέισιον αν μπαίναμε στους ομίλους. Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Ζητώ συγγνώμη στον κόσμο της ομάδας γιατί δεν κρύβομαι, είμαι πάρα πολύ ενοχλημένος από το 5-0. Να χάσω αλλά να μην σταματώ να παλεύω". 

"Πριν λίγες μέρες είχαμε εξαιρετικά αποτέλεσματα. Τα κερδίσαμε σαν ομάδα, χαρήκαμε σαν ομάδα, σήμερα χάσαμε σαν ομάδα. Αυτό πρέπει να μας δυναμώσει. Ήταν καλύτερος ο αντίπαλος, δίκαια πέρασε. Οι ευθύνες βαραίνουν τον προπονητή, μετά τους παίκτες. Πρέπει να ξεκινήσουμε την αντεπιθέση μας. Είμαστε πρώτοι και πρέπει να παραμείνουμε. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή"

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

45υ