Η επιστροφή στις νίκες επανέφερε την ηρεμία στις τάξεις του Απόλλωνα. Το... θέμα που πήγε να δημιουργηθεί με τον Γιάννη Πετράκη μετά την κακή εμφάνιση στο Λεμεσιανό ντέρμπι έχει κλείσει και είναι ξεκάθαρο ότι όλοι συνεχίζουν ενωμένοι για την κατάκτηση του τίτλου.
Τώρα ξεκινά το ουσιαστικό κομμάτι της σεζόν και οι γαλάζιοι είναι 100% επικεντρωμένοι στον στόχο αλλά και... ενισχυμένοι. Υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος.
Γιούστε, Ντιγκινί και Μαλεκκίδης εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν με την Ανόρθωση (Δευτέρα 1/3 - 19:00) ενώ έτοιμοι αναμένεται ότι θα είναι Γιαννιώτας και Κατελάρης.
Εκκρεμεί η απόφαση για τον Σακέτι που συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια (Ανόρθωση ή ΑΕΛ).