Ενημέρωση από την Ομόνοια σχετικά με την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου. Χωρίς Αλιούμ η αποστολή για Περιστερώνα, ενώ τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ινγκεμπρίτσεν και Σίμιτς.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Αναλυτικά:
🟢 Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (07/02) αγώνα απέναντι στην ΑΛΣ Ομόνοια 29Μ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
🟢 Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Ινγκεμπρίτσεν, Μάριτς, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Μπεζούς.
🟢 Ο Αλιούμ προληπτικά δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων τις τελευταίες μέρες λόγω ενοχλήσεων και έμεινε εκτός αποστολής. Εκτιμάται ότι σύντομα θα επανενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
🟢 Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο Κατωκοπιά - Επιστροφή, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.