Άρης - Νέα Σαλαμίνα: Ανατροπή και κορυφή με Γκομίς... δις! (Φώτος)

Άρης - Νέα Σαλαμίνα: Ανατροπή και κορυφή με Γκομίς... δις! (Φώτος)

Στην κορυφή με 23 βαθμούς και παιχνίδι περισσότερο ο Άρης. Οι πράσινοι της Λεμεσού κέρδισαν με ανατροπή την Νέα Σαλαμίνα με 2-1. 

Απίστευτο παιχνίδι στο "ΆλφαΜέγα" ανάμεσα σε Άρη και Νέα Σαλαμίνα. Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν κεφάλι στο σκορ στο 54ο λεπτό με τον Ντορεγκαράι.

Ο Άρης έβαλε μεγάλη πίεση μετά που βρέθηκε πίσω στο σκορ και με τον Γκομίς να σκοράρει δις έφερε "τούμπα" την αναμέτρηση και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο που την έφερε στην κορυφή με αγώνα περισσότερο από τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος αγωνίζεται κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή.

Αρχικά ο επιθετικός της "ελαφράς ταξιαρχίας" στο 68ο λεπτό με προβολή από πολύ κοντά έκανε το 1-1 και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με κεφαλιά και μετά από σέντρα του Καζού έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-1 και την μεγάλη ανατροπή. 

Επόμενο παιχνίδι για τον Άρη με την Ρεάλ Μπέτις την Πέμπτη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στην Ισπανία. Η Νέα Σαλαμίνα στις 8/11 θα αντιμετωπίσει την ΕΝΠ για το κύπελλο. 

itez - ΕΔΩ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

enter " "

Η ιστοσελίδα ήταν στο "ΆλφαΜέγα" και σας μετέφερε όλα όσα έγιναν. Στο γήπεδο ήταν η Γρηγορία Φραντζή στο live της αναμέτρησης ο Κωνσταντίνος Κλαρκ. 

Άρχισε ο αγώνας. 

δσφσφδ

-3' Γύρισμα του Κονέ στην περιοχή του Βανά, επικίνδυνο, διώχνουν οι αμυντικοί. 

-7' Πήρε μπάλα ο Άρης θέλει να έχει την κατοχή και να βάλει πίεση στη Νέα Σαλαμίνα. 

-9' Πρώτη τελική στον αγώνα. Ο Γκομίς λίγο πλάγια έκανε το δυνατό σουτ η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Μελίσσα. 

σδ

-11' Κόρνερ για τον Άρη. Πρώτο στον αγώνα. Εκτέλεσε ο Καζού, ο Σόκε πήρε την κεφαλιά, έκανε έξοδο ο Μελίσσας ο οποίος δεν βρήκε την μπάλα και από το κεφάλι του Μουσούντα η μπάλα καταλήγει έξω. 

-16' Μπορεί ο Άρης να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά η Νέα Σαλαμίνα "στέκεται" εξαιρετικά αμυντικά και κρατά τους παίκτες του Σπιλέφσκι μακριά από την εστία του Μελίσσα. 

-22' Σέντρα του Μπέκστον στην αγκαλιά του Μελίσσα η μπάλα. 

-24' Σουτ του Μπέκστον αυτή τη φορά η μπάλα έξω. 

φδφσ

-27' Γύρισμα του Μπέκστον στην περιοχή ο Μαγιαμπέλα το δυνατό πλασέ η μπάλα και πάλι ψηλά πάνω από την εστία του Μελίσσα. 

31’ Κίτρινη κάρτα στον Καρλίτος για διαμαρτυρίες. Συμπλήρωσε κάρτες και χάνει έναν εκ των δυο αγώνων που ακολουθούν με Δόξα ή ΑΕΖ. 

Προηγήθηκε φαουλ του Μπέκστον πάνω στο Σεργίου για κίτρινη κάρτα (πάτησε τον ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας) με τον διαιτητή να χάνει την φάση και ο Καρλίτος διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα να του δείξει την κίτρινη κάρτα.  

-37' Άλλη μια εξαιρετική άμυνα του Μπεχαράνο, πάνω στον Γκομίς, ο οποίος ήταν έτοιμος να κάνει το πλασέ. 

δφσδφ

-40' Όμορφη συνεργασία τριών παικτών του Άρη, ο Γκομίς τελευταίος, έκανε το πλασέ η μπάλα έξω. 

-44' Ο Κονέ έκανε την σέντρα, ο Βανά έκανε την έξοδο δεν πήρε μπάλα, αυτή κατέληξε στον Νάρσινγκ, ο οποίος δεν έκανε καλό κοντρόλ και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την Νέα Σαλαμίνα. 

Ένα λεπτό ο χρόνος των καθυστερήσεων. 

Τέλος πρώτου μέρους. 

δφσ

Άρχισε το β' μέρος. 

-46' Τριπλή αλλαγή για τον Άρη. Εκτός οι Μπέκστον, Νίκολιτς και Σαβό στις θέσεις τους οι Μοντνόρ, Στρούσκι και Σουμάνσκι. 

σδφδσφ

-48' Σουτ του Σουμάνσκι από το ύψος της περιοχής η μπάλα έξω. 

-49' Πρώτο κόρνερ για τη Νέα Σαλαμίνα στον αγώνα. Εκτέλεσε ο Νάρσινγκ έδιωξαν οι παίκτες του Άρη. 

-50' Στην αντεπίθεση σουτ του Σουμάνσκι και πάλι στην αγκαλιά του Μελίσσα. 

-54' 0-1 ΓΚΟΛ για την Νέα Σαλαμίνα με Ντορεγκαράι. Ο Νάρσινγκ έκανε την σέντρα από δεξιά και ο επιθετικός της Νέας Σαλαμίνας πήρε την κεφαλιά και παρά την προσπάθεια του Βανά να σταματήσει την πορεία της μπάλας αυτή πέρασε την τελική γραμμή κάνοντας το 0-1. Εξαιρετικό το γκολ του Αργεντινού αφού πήρε την κεφαλιά και ήταν υπό πίεση.  

σδδασσ

-58' Απίστευτη χαμένη διπλή ευκαιρία για τον Άρη. Σουμάνσκι το πλασέ διώχνει ο Μελίσσας και στη συνέχεια νέο πλασέ του Μοντνόρ νέα επέμβαση από τον τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας.

Κίτρινη στον Σπιλέφσκι για διαμαρτυρίες.  

ασδσδ

-60' Κίτρινη στον Μπεχερτάνο για φαουλ. 

-62' Αλλαγή για την Νέα Σαλαμίνα εκτός ο Νάρσινγκ στη θέση του ο Παπαγεωργίου. 

-65' Αλλαγή για τον Άρη εκτός ο Μαγιαμπέλα στη θέση του ο Στεπίνσκι. 

-68' 1-1 ΓΚΟΛ για τον Άρη. Ο Στεπίνσκι έκανε το γύρισμα στην περιοχή ο Γκομίς πρόλαβε Βίκτωρος και Μελίσσα στην έξοδο και με πλασέ ο έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1. 

δσφδ

70' ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ χαμένη ευκαιρία με Γκομίς για τον Άρη. Έγινε η σέντρα, ο Μελίσσας έδιωξε την μπάλα, αυτή πήγε πλάγια με τον Γκομίς να παίρνει την μπάλα και από το ένα μέτρο και σε κενή εστία να στέλνει την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Θα βλέπει την ευκαιρία που έχασε ο Αφρικανός επιθετικός του Άρη και δεν θα πιστεύει τι έχασε. 

-70' Αλλαγές για τη Νέα Σαλαμίνα εκτός ο  Κονατέ και ο Κονέ στις θέσεις τους οι Χριστοδούλου και Φερνάντες. 

-74' Νέα χαμένη ευκαιρία για τον Άρη. Σέντρα του Στρούσκι από δεξιά, γυριστή κεφαλιά του Σόκε η μπάλα ελάχιστα έξω. 

-76' Κεφαλιά του Στρούσκι σε κόρνερ ο Μελίσσας. Βάζει πίεση ο Άρης για δεύτερο γκολ που θα του δώσει και το προβάδισμα. 

-77' Κίτρινη στον Σόκε.

-80' Κίτρινη στον Μοντνόρ.  

-82' Σουτ από τον Καζού η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Μελίσσα. 

-84' Κίτρινη και στον Στεπίνσκι. 

-86' Κίτρινη και στον Χριστοδούλου. Χάνει και αυτός Δόξα ή ΑΕΖ.  

-87' Νέα επέμβαση του Μελίσσα σε πλασέ του Στρούσκι μέσα στην μικρή περιοχή. 

-89' Κίτρινη και στον Τσελέα. Σε πολύ καλό σημείο το φάουλ που κέρδισε ο Άρης. Εκτέλεσε ο Ουρόσεβιτς, η μπάλα κοντράρει η μπάλα σε κόρνερ. 

-90' ΓΚΟΛ 2-1 για τον Άρη με Γκομίς. Ο Καζού έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Γκομίς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Μελίσσα για την ανατροπή. 

Τέσσερα λεπτά οι χρόνοι των καθυστερήσεων. 

90+2' Αλλαγή για τον Άρη εκτός ο Γκομίς στη θέση του ο Γιαντάλ. 

Τέλος του αγώνα. 

Άρης: Βανά, Καζού, Μουσούντα, Μπέκστον (46' Μοντνόρ), Γκομίς (90+Γιαντάλ), Μαγιαμπέλα (65' Στεπίνσκι), Νίκολιτς (46' Στρούσκι), Μπρόρσον, Σόκε, Ουρόσεβιτς, Σαβό (46' Σουμάνσκι)

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Γιαντάλ, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Δημητρίου, Στρούσκι, Μοντνόρ, Σουμάνσκι.  

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Ντιακιτέ, Βίκτωρος, Κονατέ (70' Χριστοδούλου), Μπεχαράνο, Νάρσινγκ (62' Παπαγεωργίου), Καρλίτος (80' Σίλβα), Ντουρμισάι (80' Τσελέα), Κονέ (70' Φερνάντες), Ντορεγκαράι.

Στον πάγκο: Κίσσας, Τσελέα, Τάτκοβιτς, Φερνάντες, Κουζμάνοβιτς, Παπαγεωργίου, Σπυριδάκης, Χριστοδούλου, Κατσιαρής, Κορομά, Μιγκελίτο, Σίλβα. 

Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας
Α' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ιακώβου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Prontera Alessandro
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Την αρθρογραφία της 10ης αγωνιστικής προσφέρει η ταβέρνα Μεζοστρατί

ψςΕ