"Αισθάνομαι ότι τώρα έκλεισε ο κύκλος μου στον ΑΡΗ/Συγχαρητήρια στον καινούργιο προπονητή"

Close
"Αισθάνομαι ότι τώρα έκλεισε ο κύκλος μου στον ΑΡΗ/Συγχαρητήρια στον καινούργιο προπονητή"

Με ανάρτηση στα social media ο Λιάσος Λουκά αναφέρεται στην πορεία που είχε με τον Άρη και την επιτυχία της Λεμεσιανής ομάδας με την έξοδο στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια και στον διάδοχό του, Αλεξέι Σπιλέφσκι...

Το νέο Parimatch App κατέφθασε με ταχύτητες που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Κατέβασε το τώρα!

Αναλυτικά:

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου και την επιτυχή κατάληξη της σεζόν αισθάνομαι ότι τώρα έκλεισε ο κύκλος μου στον ΑΡΗ,.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρο το οικοδόμημα του Άρη Λεμεσού και να ευχηθώ μέσα από την ψυχή μου, ότι καλύτερο στο μέλλον τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρώπη !!!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ιδιοκτήτη της ομάδας όπως και στον κ.Παύλο Αριστοδήμου που με εμπιστεύτηκαν και χτίσαμε τον Άρη Λεμεσού που όλος ο κόσμος, Αρειανοί και μη, χειροκρότησε στην χρόνια που ολοκληρώθηκε.

Επίσης ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, προπονητές, γυμναστές, διατροφολόγους , ψυχολόγους, υπεύθυνους αποκατάστασης, φροντιστές, υπεύθυνους γηπέδων, συντηρητές, τον οδηγό του λεωφορείου ως επίσης το γραφειακό προσωπικό διευθυντές , την ομάδα marketing και το γραφείο τύπου.

Συγχαρητήρια αξίζει να πω και στον καινούργιο προπονητή και τους συνεργάτες του και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο μέλλον. 

Τέλος επιθυμώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον απλό κόσμο του Άρη, που με πίστεψε και με στήριξε τόσο  εμένα όσο και την ομάδα. Η αγάπη και η στήριξη του Αρειανού κόσμου ήταν καταλυτική στο να πετύχουμε όλους τους στόχους που είχαμε , στα τρία χρόνια παρουσίας μου στον Άρη.

Σας ευχαριστώ όλους!!!
ΛΙΑΣΟΣ ΛΟΥΚΑ