Aπό τη θεωρεία στην πράξη ενόψει ΑΠΟΕΛ

Aπό τη θεωρεία στην πράξη ενόψει ΑΠΟΕΛ

Ο Άρης μετά το επιβλητικό 4-0 επί της ΕΝΠ, ξεκίνησε τη προετοιμασία του για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής(7/12, 19:00) με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. 

Ο Άρτσιομ Ράτζκοφ μετά το πέρας της προηγούμενης αναμέτρησης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του και γνωρίζει επ’ ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να τα διορθώσει. Το θέμα είναι πως ο Άρης δεν έχει ανάλογη εικόνα στα εκτός έδρας ματς και αυτό θα πρέπει να διαφοροποιήσει για να κερδίσει ομάδες όπως ο προσεχής αντίπαλος και μάλιστα στην έδρα του.

Ο Λευκορώσος προπονητής θα έχει και πάλι στις επιλογές του τον Μπουράν ενώ δύσκολα θα μπορέσει να προλάβει ο βασικότατος Μπάλογκουν έτσι εκτός απροόπτου θα αλλάξει ο παρτενέρ του Γκόλντσον στο κέντρο άμυνας με τον Γιαγκό πάντα να αποτελεί μια εναλλακτική λύση για τα μετόπισθεν.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ το Super Monday με καλεσμένο τον κάπτεν του Ολυμπιακού Λεωνίδα Κονομή:

Άρης Κυριάκου