Γράφει ο Άρης Κυριάκου
Ακόμη μια κίνηση προσθήκης από τον Άρη με παίχτη που έχει εμπειρία από το Καμπιονάτο (Serie A). (ΕΙΔΗΣΗ που αποκάλυψε το kerkida.net)
Oι άνθρωποι προγραμματισμού της Ταξιαρχίας ενήργησαν γρήγορα και κάλυψαν τη θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να υπήρχε πρόβλημα μετά την πώληση του ποιοτικού Μαρχίεφ στη Νυρεμβέργη.
Η αίσθηση που δινόταν από τον επίσημο Άρη ήταν πως η ομάδα θα πορευόταν μέχρι τον Γενάρη με τα υφιστάμενα χαφ της ομάδας, όμως φαίνεται πως ο ελεύθερος Βίκτορ Κοβαλένκο έκανε κλικ και είναι παίχτης που μπορεί με την εμπειρία του αλλά και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του να βοηθήσει την ομάδα.
Η κίνηση με τον δεξιοπόδαρο Ουκρανό θυμίζει λίγο την περίπτωση Κοκόριν αλλά και του Στεπίνσκι οι οποίοι είχαν πλούσιο παρελθόν στη Σέριε Α πριν πάρουν την απόφαση να έρθουν στη Κύπρο για τον Άρη.
Οι υπεύθυνοι προγραμματισμού του Άρη έκριναν πως ο Κοβαλένκο είναι μια περίπτωση που γοητεύει και μπορεί να παίξει ως 10άρι, 8άρι (κυρίως) αλλά και ως αμυντικός μέσος (αν χρειαστεί), θέσεις που κάλυψε στο παρελθόν στις ομάδες που αγωνίσθηκε.
Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY #5 με Γιάννο Οκκά:
