Πρώτη συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Άρη παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας ο Slobodan Urosevic…
Πιο κάτω η συνέντευξη:
"Τα παιδιά με δέχθηκαν πολύ καλά. Ακόμα μαθαίνω τα ονοματά τους. Αρχικά το απολαμβάνω όμως λένε ότι θα είναι σκληρή η προετοιμασία και η απόλαυση θα τελειώσει (γέλια)”
"Ήμουν στην Παρτιζάν 5.5 χρόνια. Ήταν όνειρο μου από παιδι που υπέγραψα μαζί τους. Πέτυχα σχεδόν τα πάντα, κέρδισα Κύπελλο, Ευρώπη, δεν πήρα το πρωτάθλημα και αυτό με ενοχλούσε. Όταν πήρα την προσφορά από τον Άρη θεώρησα ότι ήταν κατάλληλη στιγμή να φύγω. Γιατί 5.5 χρόνια ήταν πολλά”.
“Μου μίλησε ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδα για το πλάνο και μου άρεσε”
"Το να αγωνίζεται στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ μεγάλο κίνητρο. Έχουμε πολλά παιχνίδια για να προκριθούμε".
“Ναι στην Παρτιζάν αγωνίστηκα 4 φορές σε ομίλους. Παίξαμε εναντίον μεγάλων ομάδων”
“Δεν μου αρέσει να μιλώ για τον εαυτό μου. Ο καλύτερος τρόπος είναι να το δείξω στο γήπεδο όμως είμαι πολύ επιθετικός”
“Το Μπόμπαν είναι η συντομία του Σλόμπονταν. Όταν ήμουν μικρός υπήρχε μια σειρά με ένα ποδοσφαιριστή που τον έλεγαν Μπόμπαν Τσάνταρ και ένας φίλος μου με έλεγε Τσιάνταρ και στη συνέχεια εν συντομία “Τσιάκι” και μου έμεινε εδώ και 20 χρόνια"