26 φίλαθλοι της Σπάρτα Πράγας δεν... πέταξαν για την Κύπρο!
Όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ της Τσεχίας ήταν μεθυσμένοι και ως εκ τούτου το ταξίδι τους ολοκληρώθηκε στο αεροδρόμιο του Κατοβίτσε της Πολωνίας, από όπου θα ταξίδευαν για την Κύπρο για να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα με τον Άρη.
- ΧΟΡΗΓΟΣ του αγώνα Άρης-Σπάρτα Πράγας η NISSAN CYPRUS
Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου Piotr Adamczyk επιβεβαίωσε τις πληροφορίες στο Deník Zdopravy.cz.
Σύμφωνα με τον Adamczyk, μια ομάδα 26 ατόμων άρχισαν να πίνουν αλκοόλ μπροστά από το check-in. Τοπροσωπικό τους προειδοποίησε ότι αν δεν σταματούσαν, δεν θα πετούσαν πουθενά. Ωστόσο, οι οπαδοί συνέχισαν να το κάνουν, ακόμη και στην πύλη αναχώρησης.
Εκπρόσωπος του αεροδρομίου Κατοβίτσε είπε ότι και άλλοι επιβάτες ζήτησαν να αποκλειστούν από την πτήση οι μεθυσμένοι φίλαθλοι της Σπάρτα. Το αεροδρόμιο φέρεται να έχει όλη την κατάσταση τεκμηριωμένη από τις κάμερες ασφαλείας.

