Διπλό DEAL για Κορομά/Επέκταση και πάει Σαλαμίνα

Διπλό DEAL για Κορομά/Επέκταση και πάει Σαλαμίνα

Από τον Άρη στη Νέα Σαλαμίνα με δανεισμό ο Οσμάν Κορομά. Ο Αφρικανός επιθετικός επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Λεμεσού μέχρι το 2026 και φεύγει με δανεισμό για ένα χρόνο.

Η ανακοίνωση του Άρη

Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει τη συμφωνία δανεισμού του Οσμάν Κορομά στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το τέλος της περιόδου 2023-24.

Πριν την υπογραφή της συμφωνίας δανεισμού του στην ομάδα της Αμμοχώστου, ο 21χρονος επιθετικός από τη Σιέρρα Λεόνε, επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Άρη υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο που τον “δένει” στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Κορομά στο νέο εγχείρημα της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της Σαλαμίνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άρη Λεμεσού για δανεισμό του 21χρονου επιθετικό από τη Σιέρα Λεόνε Osman Koroma, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023 -2024.

Ο Osman την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και είχε καταγράψει 40 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ.

Καλωσορίζουμε τον Osman Koroma στη μεγάλη οικογένεια της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!