Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Πάφο, ο προπονητής του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι ανέφερε…
"Ήταν ένα πάρα πολύ έντονο συναισθηματικά παιχνίδι. Κάναμε ένα που καλό παιχνίδι μέχρι να δεχθεί τη κόκκινη ο αντίπαλος. Ελέγχαμε το παιχνίδι και τον ρυθμό.
Είμαι απογοητευμένος και εκνευρισμένος με τους παίκτες μου. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας κάναμε ασκήσεις 6 εναντίον 8 και σε αυτές τις ασκήσεις είχαν κερδίσει οι ποδοσφαιριστές που ήταν λιγότεροι. Αυτό έδειχνε ότι σταματούσαν να προσπαθούν το ίδιο αυτοί που ήταν περισσότεροι. Αυτό έγινε και σήμερα. Είμαι εκνευρισμένος, δουλέψαμε πάρα πολύ, ήμασταν κοντά στο αποτέλεσμα που θέλαμε σε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι.
Να πω περαστικά στον οπαδό της Πάφου που τραυματίστηκε. Θέλω να κακίσω και την συμπεριφορά μερίδας οπαδών της Πάφου, κάποιοι πέταξαν αντικείμενα προς το μέρος μου. Αυτό δεν είναι σωστό, υπάρχουν έντονα συναισθήματα αλλά είναι ποδόσφαιρο. Δεν είναι σωστό επίσης το να δίνεις το χέρι σε έναν αντίπαλο και να μην σου το δίνει πίσω. Δείχνει έλλειψη σεβασμού και πρέπει να το κοιτάξουμε για το μέλλον γιατί πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο ποδόσφαιρο. Ήταν κάποιος από το τεχνικό επιτελείο της Πάφου"