Το -4 από την Πάφο μπορεί να φαίνεται... μεγάλο αλλά στην εξίσωση πρέπει να μπει κάτι σημαντικό. Ότι ο Άρης έχει ματς, στα πέντε που απομένουν, με την Πάφο. Οπότε εκεί δικαιούται να λέει πως κερδίζοντας η... ουσιαστική διαφορά σήμερα είναι μόλις στο -1.
Άλλο τα λόγια και άλλο οι πράξεις γι΄αυτό στον Άρη το μόνο που βλέπουν τώρα είναι το ματς με το ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στη Λευκωσία.
To ενδιαφέρον είναι στο... κόκκινο!
Εκεί λοιπόν ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί, όπως θα είναι σε όλα τα ματς, έτσι ώστε να περιμένει ένα μόνο στραβοπάτημα από την Πάφο για να μετατρέψει το ντέρμπι κορυφής ως αγώνα-τίτλου.
Τώρα το μόνο που έχει σημασία είναι το ματς με το ΑΠΟΕΛ και στον Άρη θα το κυνηγήσουν με μανία. Οτιδήποτε άλλο από το τρίποντο θα τον θέσει εκτός μάχης.
