Επανεκκίνηση "εκ των έσω"

Επανεκκίνηση "εκ των έσω"

Γράφει ο Άρης Κυριάκου/Ο Λιάσος Λουκά κλήθηκε σε ακόμη μια δύσκολη περίοδο να «βγάλει» από το αγωνιστικό αδιέξοδο τον Άρη.

Οι ιδιοκτήτες έκριναν ότι ο προπονητής που διετέλεσε και τον καιρό όπου εισήλθαν στα διοικητικά της ομάδας μπορεί να ξαναδώσει ζωντάνια και ψυχολογία η οποία είχε χαθεί το τελευταίο διάστημα από τα αποδυτήρια και ήταν εμφανής στα παιχνίδια του Άρη.

Η ανακοίνωση συμφωνίας με τον Λιάσο Λουκά έφερε χαμόγελα στους Αρηανούς που μπορεί να είχαν μεγαλύτερες φιλοδοξίες, στην παρούσα φάση όμως γνωρίζουν πως η επιλογή του νέου τεχνικού (ο οποίος ξέρει αρκετά τα ενδότερα της ομάδας) έγινε για να βγουν στοιχεία από αυτά που χάθηκαν στη σεζόν που διανύουμε. 

Η ομάδα χρειάζεται άμεση επανεκκίνηση και ο Λιάσος είναι ένας προπονητής που έζησε και θα ζει τα παιχνίδια οπότε σίγουρα θα ακούγεται έντονα στο «Aλφαμέγα».