Φαίνεται πως ο Άρης τρέλανε και τους δικούς του οπαδούς!
Ε δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που λέμε μιας κι΄ένας φίλος της ομάδας βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να μαζέψει λεφτά για να πάει στο Μπακού για τον επαναληπτικό με την Νέφτσι!
Όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω, ένας τρελός Αρηανός πουλάει τη φιγούρα του τερματοφύλακα της ομάδας, Βανά Άλβες γιατί θέλει να ξοδέψει τα λεφτά για το ταξίδι στο Μπακού μαζί με την σύζυγο του!
Ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες σε ιστοσελίδα για αγοραπωλησίες, έβαλε αρχική τιμή 2000 εξηγώντας μάλιστα τον λόγο…
"Καλημέρα σε όλους!
Πουλάω τη μοναδική ολόσωμη φιγούρα του Βάνα Άλβες. Είναι φωτεινό και ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο.
Η τιμή είναι 2000€
Μια τέτοια τιμή ορίζεται επειδή θα ήθελα να ξοδέψω αυτά τα χρήματα στην περιοδεία στο Μπακού με τη γυναίκα μου. Θα θέλαμε να στηρίξουμε τον αγαπημένο μας ΑΡΗ και να παρευρεθούμε σε αυτό το παιχνίδι".
Τέλειος!
Χορηγοί αγώνα η PARIMATCH και η NISSAN CYPRUS
