Ο Άρης έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία βάσει της οποίας... οι ελπίδες για τον τίτλο είναι ζωντανές. Την Κυριακή οι "πράσινοι" της Λεμεσού θα ταξιδέψουν στο "Στέλιος Κυριακίδης" όπου θα αντιμετωπίσουν την Πάφο σε ένα... καθοριστικό ντέρμπι.
Για την ακρίβεια όμως... η ομάδα του Σπιλέφσκι δεν έφυγε ποτέ νικήτρια από την έδρα της Πάφου τη φετινή σεζόν. Είναι ένα στατιστικό που θέλει να ανατρέψει ο Λευκορώσος τεχνικός γιατί αν έρθει η πρώτη νίκη στο "Στέλιος Κυριακίδης" θα είναι και η σημαντικότερη.
Έσπασε ήδη ένα κακό σερί την περασμένη βδομάδα αφού νίκησε την ΑΕΚ για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν. Σε αυτό θέλει να δώσει συνέχεια η "Ελαφρά Ταξιαρχία" και να μειώσει στο -1 από την πρωτοπόρο Πάφο.
