Χριστόφορος "Στην Κερκίδα": “Πρωτιά ίσον καλή ψυχολογία/Πλήρης παίκτης ο Μπένγκτσον”

Χριστόφορος "Στην Κερκίδα": “Πρωτιά ίσον καλή ψυχολογία/Πλήρης παίκτης ο Μπένγκτσον”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης μίλησε στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” για τη νίκη της ομάδας επί του Ακρίτα και τη συνέχεια.

Τα όσα είπε στον Πάνο Λάρκο:

"Μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα επιβαλλόταν απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε πως είναι πολύ καλή. Ο προπονητής μας μελέτησε πολύ τον Ακρίτα. Είναι ένα σημαντικό τρίποντο, το να είσαι πρώτος λέει πολλά στο ψυχολογικό τομέα κυρίως γιατί ακόμα έχουμε πολύ δρόμο".

"Το είπε και ο προπονητής ότι ήταν μάθημα με την Καρμιώτισσα. Ήταν και η διακοπή και αυτό βοήθησε. Διορθώσαμε αρκετά πράγματα και ήρθε αυτό το 3-0. Ανεβάζει πολύ τους ποδοσφαιριστές αυτή η νίκη". 

Για τη συνέχεια με ΑΕΚ και Απόλλωνα... "Δεν κρίνουν κάτι είναι πολύ νωρίς. Σίγουρα όμως το να κερδίσεις αυτές τις ομάδες που είναι διεκδικήτριες θα είναι σημαντικό. Με ΑΕΚ και Απόλλων σίγουρα είναι πρόκληση για εμάς. Θα είναι σημαντικό αν περάσουμε νικηφόρα από την ΑΕΚ".

Για τις απουσίες... "Λόγω της απουσίας του Γιαγκο που δεν θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ (Κόκκινη με Καρμιώτισσα), ο Κάζου θα αγωνιστεί με ΑΕΚ και όχι με Απόλλωνα".

Μπένγκτσον είναι ένας παίκτης πλήρης παίζει και με τα δύο πόδια. Μοιράζει παιχνίδι παίζει και στα δύο άκρα".

"Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας"

Την εκπομπή "Στην Κερκίδα" οδηγεί με ασφάλεια το Nissan Qashqai e-POWER του Ομίλου Πηλακούτα

Κ

 

Αντρέας Ροκόπος