Λυσάνδρου: "Λάθος του διαιτητή η αποβολή του Σπιλέφσκι"

Λυσάνδρου: "Λάθος του διαιτητή η αποβολή του Σπιλέφσκι"

Ο πρόεδρος του σωματείου του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή "Στην Κερκίδα" με την Μαρίνα Αργυρού, για την αποβολή του Σπιλέφσκι στο ματς με την Πάφο και το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας τον Ιανουάριο.

"Θεωρώ ότι η κάρτα χθες ήταν υπερβολική. Μετά το τέλος του αγώνα σίγουρα κακώς διαμαρτυρήθηκε, όμως, θα πρέπει και οι διαιτητές κάποιες φορές να το βλέπουν και λίγο διαφορετικά. Άλλο η διαμαρτυρία που μπορεί να κάνει ένας ποδοσφαιριστής, ένας προπονητής. Δεν μπορεί να τιμωρηθεί απευθείας με κόκκινη κάρτα, θεωρώ ότι ήταν λάθος. Δέχθηκε γκολ η ομάδα στο τέλος, υπήρχαν κάποια νεύρα θα έπρεπε ο διαιτητής να ήταν λίγο πιο ανθρώπινος. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χαρακτήρα. Σίγουρα θα μας επηρεάσει η απουσία του από τον πάγκο αλλά τα υπόλοιπα παιδιά του προπονητικού τιμ είναι αρκετά καλοί".

Σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας;
"Αυτό είναι θέμα του προπονητή μαζί με το σκάουτινγκ. Αν υπάρχει κάποια καλή περίπτωση σίγουρα θα γίνει μεταγραφή. Αν δεν υπάρχει όπως και πέρσι δεν θα γίνει... Ήδη έχουμε κάνει μια με τον νεαρό Πολωνό. Άν και εφόσον υπάρχει κάτι το οποίο θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από το υφιστάμενο ρόστερ τότε θα γίνει...Αν όλα πάνε καλά και με την επιστροφή κάποιων τραυματιών πιθανόν να μην γίνει μεταγραφή".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

εφδω