Ο πρόεδρος του σωματείου του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή "Στην Κερκίδα" με την Μαρίνα Αργυρού, για την ήττα από την Πάφο, τη συνέχεια με Ομόνοια.
"Δυστυχώς μας στεναχώρησε ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι. Περιμέναμε ότι θα κερδίζαμε. Αυτό που κρατάμε είναι την πολύ καλή εμφάνιση του Άρη, μετά από καιρό. Είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε. Δυστυχώς βρήκαμε απέναντι μας έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Αυτή η εμφάνιση δείχνει ότι η ομάδα έχει ανακάμψει και περιμένουμε τον επόμενο αγώνα για να δείξουμε ότι είμαστε εκεί και διεκδικούμε όπως και οι άλλοι το πρωτάθλημα αυτή τη χρονιά".
Η ομάδα είναι στο -7 από την κορυφή, είναι μια σημαντική διαφορά από το ΑΠΟΕΛ:
"Σίγουρα είναι, οι επτά βαθμοί είναι επτά βαθμοί δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όμως, υπάρχουν αρκετοί αγώνες, τα πλέι οφ. Αν δεν κάνω λάθος και πέρσι έτσι εποχή κάπου εκεί ήμασταν. Η ομάδα θ' ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι και μέχρι τα πλέι οφ όπου εκεί θα κριθούν τα πάντα θα είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Η Ευρώπη και τα συνεχόμενα παιχνίδια κουράζουν όπως επίσης μας έχουν λείψει κάποιοι ποδοσφαιριστές με τραυματισμούς όπως είναι ο Μποακί που ήταν βασικός και αναντικατάστατος την περσινή χρονιά. Κάποιοι έχουν λείψει από τον χθεσινό αγώνα λόγω της παρουσίας τους στο Άφρικα Καπ. Το θετικό είναι ότι όσοι κλήθηκαν για ν΄αναπληρώσουν τα κενά θεωρώ ότι έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Ήταν ένα ατυχές το χθεσινό αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάθε αγωνιστική, την επόμενη θα πάμε να κερδίσουμε".
Η επόμενη αγωνιστική είναι απέναντι στην Ομόνοια:
"Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους μαζί μας. Θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω ότι στο "Άλφαμέγα" δεν θα χάσουμε, θα κερδίσουμε, για να είμαστε εκεί...".
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ
