Μπαμπίκα ενόψει Νέφτσι: “Δεν είναι εύκολο να παίξω-Κίνδυνος υποτροπής"

Μπαμπίκα ενόψει Νέφτσι: “Δεν είναι εύκολο να παίξω-Κίνδυνος υποτροπής"

Δημοσίευμα από το Κονγκό αναφέρεται στον Μπαμπίκα του Άρη ενώ φιλοξενεί δηλώσεις του Γκαμπονέζου όπου σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις του στη σελίδα www.union.sonapresse.com

Για τον τραυματισμό του... "Μετά τον αγώνα της Εθνικής Γκαμπόν με τη Μαυριτανία, πήγα στη Λετονία όπου έκανε προετοιμασία ο Άρης. Εκεί έκανα μαγνητική τομογραφία για να μάθω την ακριβή φύση του τραυματισμού μου. Η μαγνητική τομογραφία αποκάλυψε μια βλάβη στους προσαγωγούς και τη λεκάνη. Κάτι που επιβεβαιώθηκε αργότερα στην Κύπρο. Οι γιατροί με ενημέρωσαν ότι δεν χρειαζόταν να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Και ως ανακουφιστική λύση, χρειαζόταν ενδυνάμωση των μυών και αρκετές συνεδρίες φυσικοθεραπείας».
 
Για τον αν θα προλάβει τον αγώνα με την Νέφτσι ανέφερε... "Πρόσφατα ξανάρχισα σταδιακά τις προπονήσεις. Για τον αγώνα στις 21 Ιουλίου, δεν είναι εύκολο να παίξω. Πάνω απ' όλα, δεν πρέπει να παρακάμψω τα στάδια της αποθεραπείας, με κίνδυνο υποτροπής".

Αντρέας Ροκόπος

δερερ