Ο... τεράστιος στόχος του Άρη

Ο... τεράστιος στόχος του Άρη

Το σήκωσε ξανά ο πρωταθλητής. Στις ετήσιες βραβεύσεις της ΚΟΠ. Δικαιωματικά ο Άρης κατέκτησε την κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Και η αλήθεια είναι ότι όπως εξελίχθηκε η σεζόν, όποια ομάδα και να κατακτούσε τον τίτλο, πάλι δικαιωματικά θα λέγαμε. Ήταν μεγάλος και έντονος ο συναγωνισμός ανάμεσα σε Άρη, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Πάφο FC. Έχασαν... λάδια στην πορεία οι δύο τελευταίες και έμεινε το ΑΠΟΕΛ να κυνηγάει την ομάδα του Σπιλέφσκι μέχρι την προτελευταία αγωνιστική.

Ενόψει της νέας σεζόν, θα έχει ενδιαφέρον πως θα διαχειριστεί τον τίτλο ο Άρης. Πρωτόγνωρο σκηνικό και... Ευρώπη για δεύτερη σερί αγωνιστική περίοδο, με στόχο να πάει μακριά η βαλίτσα. Τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο. Δηλαδή, ομίλους! Πέρσι την... πάτησε από τη Νέφτσι και είπε "αντίο" Ευρώπη με το... καλησπέρα. Ο τεράστιος στόχος είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Λέτε μετά την Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ, να δούμε τον Άρη στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης;

Γνωρίζοντας πράγματα και καταστάσεις για τον επαγγελματικό τρόπο που δουλεύει ο Άρης στο κεφάλαιο προγραμματισμός, ενδεχομένως να είναι αυξημένες οι πιθανότητες να δούμε ακόμη πιο ενισχυμένη την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι την ερχόμενη σεζόν. 

Στέλιος Αναστασίου