Τίποτα άλλο δεν έχει στο μυαλό του ο Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Μοναδικός στόχος για τον Άρη η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και για να επιτευχθεί ο στόχος τέτοια ματς όπως αυτό με την Ομόνοια την Κυριακή στο ΓΣΠ είναι μονόδρομος.
Μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί τα τελευταία 24ώρα και μόνο αυτό σκέφτονται εν μέσω προετοιμασίας στο Αθλητικό κέντρο της ομάδας.
O κόουτς της Λεμεσιανής ομάδας έχει καλή προιστορία με αντίπαλο την Ομόνοια και θέλει να την βελτιώσει ακόμη περισσότερο. Σε 12 ματς μετράει 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Ο επερχόμενος αγώνας είναι ο 13ος για τον Σπίλε απέναντι στην Ομόνοια.
Ο Άρης αν κερδίσει παραμένει πρώτος, ενώ θα εκτοξεύσει τη διαφορά στο +11 από την Ομόνοια και ουσιαστικά θα την εξουδετερώσει.