Μετά το ενδιάμεσα παιχνίδι Κυπέλλου, ο Άρης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ την Κυριακή (03/11), με μοναδικό στόχο την συνέχιση του νικηφόρου σερί της.
Αυτό που θα επιδιώξει σε πρώτη φάση, είναι να πετύχει αυτό που πράττει με σταθερότητα στα φετινά παιχνίδια. Να ξεκινήσει δυνατά, να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να θέσει από νωρίς τις βάσεις!
Στο τελευταίο παιχνίδι, αυτό με τον ΑΣΙΛ στο Κύπελλο σκόραρε δις στα πρώτα 17 λεπτά ενώ στο αμέσως προηγούμενο, αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα στο πρωτάθλημα, σκόραρε δις στα πρώτα 24 λεπτά.
Συνολικά απ’ τα εννέα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Άρης, στα έξι σκόραρε στο πρώτο εικοσάλεπτο! (Με Καρμιώτισσα, Ομόνοια Αρ, Πάφο, Εθνικό, Νέα Σαλαμίνα και ΑΣΙΛ) ενώ σε άλλο ένα σκόραρε στο 26’ (Ομόνοια). Και τα κέρδισε όλα, με εξαίρεση το ισόπαλο 1-1 με την Πάφο!
