Στο Super Monday για τον Άρη/"Tου χρόνου... Ευρώπη-Δεν ζήσαμε ξανά τέτοια πράγματα"

Close
Στο Super Monday για τον Άρη/"Tου χρόνου... Ευρώπη-Δεν ζήσαμε ξανά τέτοια πράγματα"

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη, Ανδρέας Παπακώστας και Πανίκος Χατζηλοΐζου σχολίασαν στην εκπομπή Super Monday την εκπληκτική πορεία της ομάδας της Λεμεσού στο πρωτάθλημα.

Οι παλαίμαχοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές του Άρη μίλησαν για το χθες, το σήμερα και το αύριο της αγαπημένης τους ομάδας.

100% Bonus + Πακέτο Δώρων + 1 Φανέλα στην Parimatch

Παπακώστας: “Φέραμε παίκτες από το πάνω ράφι δεν φέραμε απλά για να φέρουμε. Για αυτό και είμαστε στην τρίτη θέση. Οι άλλες ομάδες δεν μας κάνουν ευκαιρίες. Σε ένα παιχνίδι κάναμε 7 προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο και οι αντίπαλοι καμία. Ο Σίλντενφελντ είναι παλικάρι και ο τερματοφύλακας μας βγήκε λίρα εκατό. Είναι μεγάλη ιστορία αυτός ο κίπερ. Στην αρχή φοβήθηκα αν μπορεί ο Λιάσος να διαχειριστεί αυτό το ρόστερ, όμως έδειξε πως μπορεί να το διαχειριστεί. Σίγουρα κρατάμε ότι ωραίο έχει γίνει μέχρι τώρα όμως δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Είναι ευκαιρία του Άρη να ανεβεί ψηλά και να ασχοληθούν και οι δημοσιογράφοι μαζί του. Αν διατηρήσουμε μια μεγάλη διαφορά ο Άρης του χρόνου θα είναι στην Ευρώπη”

Χατζηλοΐζου: "Δεν μπορώ να πάω γήπεδο λόγω εμβολίου όμως παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια. Ήρθαν παίκτες μεγάλης αξίας όμως δεν έχουν δώσει ακόμα το 100% γιατί είναι ακόμα για λίγο καιρό στην ομάδα. Θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον πιστεύω. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι παίκτες θα έρθουν τον Γενάρη. Ο Άρης θα είναι στις ψηλές θέσεις και πιστεύω η τρίτη θέση για πρώτη χρονιά θα είναι πολύ καλή. Όμως πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Ο προπονητής κρίνεται πάντα από τα αποτελέσματα και φαίνεται πως γίνεται καλή δουλειά. Μπορεί να συνεχίσει για πολύ καιρό στον Άρη. Αυτή τη χρονιά η ομάδα ζει πράγματα εξωπραγματικά που δεν ξανάζησε στην ιστορία της. Δεν είδαμε ποτέ στη ζωή μας. Εμείς κερδίζαμε ένα παιχνίδι και παίρναμε τέσσερις λίρες πριμ. Τώρα είναι πολλά μηδενικά. Τώρα πάει ο κόσμος στην καντίνα και μπορεί να πάρει ότι θέλει και να πληρώνει η ομάδα”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

ΑΠΟΕΛ