Μαρχίεφ και Σαρφό με τις ευλογίες της ομάδας προγραμματισμού του Άρη αποχώρησαν από την «Ελαφρά ταξιαρχία» και πλέον οι λύσεις στο κέντρο περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό.
Η προσέγγιση πωλήσεων και μεγάλης ρευστότητας στα ταμεία της ομάδας είναι το δεδομένο πλεονέκτημα της ομάδας του Άρη, όμως πρακτικά στο αγωνιστικό κομμάτι φαίνεται πως τη δεδομένη στιγμή η ομάδα έχει μετρημένα «κουκιά» στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.
Ο Χάμπος Χαραλάμπους είναι η σταθερά του κέντρου από τότε που αποκτήθηκε. Δίπλα από τον νεαρό διεθνή μέσο ερίζουν για την άλλη θέση του κέντρου ο Bέλικο Νίκολιτς που επιστρέφει από τραυματισμό, ο Γιασίν Μπουράν ο οποίος ακόμη δεν έχει πάρει ευκαιρίες όμως επέστρεψε και ο Άλεξ Μουσουντά που έπαιξε στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην ακαδημία Πούσκας.
Αυτές είναι οι τέσσερις λύσεις μέσων για την ώρα στο ρόστερ και σύμφωνα με τον Αθλητικό διευθυντή του Άρη όπως δήλωσε τη περασμένη Τετάρτη η ομάδα έχει τις λύσεις σε όλες τις θέσεις για να διατηρηθεί δυνατή και να παλέψει για τους στόχους της.

Άρης Κυριάκου