Τρεις μέσα, τρεις έξω για ΑΠΟΕΛ

Τρεις μέσα, τρεις έξω για ΑΠΟΕΛ

Από τότε που ήρθε στην ομάδα δεν έπαιξε ποτέ πλήρης ο Άρης. Ο Λιάσος Λουκά έμαθε να ζει με τις αγωνιστικές απώλειες στην ομάδα αλλά όπως είπε και ο ίδιος υπάρχει η ποιότητα για να τις ξεπερνά.

Ο Άρης έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Κυριακή(15/3, 19:00) στο οποίο ο Κύπριος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καλούλου, Νίκολιτς και Παζέ(θα εκτίσει τη ποινή τιμωρίας του) έτσι χωρίς τρεις σίγουρες απουσίες θα πορευτεί σ’ αυτό το παιχνίδι η «Ελαφρά ταξιαρχία».

Αντίθετα στη διάθεση του Λουκά επανέρχονται οι Χαραλάμπους, Σανέ που εξέτισαν την τιμωρία τους όπως και ο Μπαλόγκουν που δεν χρειάστηκε να μπει στο Παραλίμνι(ήταν στην αποστολή) όμως είναι πανέτοιμος για να επιστρέψει στη δράση.

Άρης Κυριάκου

Δείτε το SUPER MONDAY με καλεσμένο τον Άγγελο Τσολάκη: