Δράση σε Μακάρειο, Τσίρειο και ΓΣΖ

Close
Δράση σε Μακάρειο, Τσίρειο και ΓΣΖ

Τρεις εκκρεμότητες σε τρεις διοργανώσεις κλείνουν σήμερα με τη διεξαγωγή εξ αναβολής αγώνων στο Πρωτάθλημα Cyta, στο Κύπελλο Coca - Cola αλλά και στο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας. 

Για το Πρωτάθλημα Cyta, η Δόξα Κατωκοπιάς υποδέχεται στις 17:00 στο Μακάρειο τη Νέα Σαλαμίνα (Cytavision). Ο αγώνας είναι για την 4η αγωνιστική και είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊου στη Νέα Σαλαμίνα.   Οι δύο ομάδες έχουν δώσει μέχρις στιγμής από πέντε αγώνες στο Πρωτάθλημα. Η Δόξα έχει 8 βαθμούς και η Νέα Σαλαμίνα 3. 

Για το Κύπελλο Coca - Cola, ο Άρης υποδέχεται στις 15:30 τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο Στάδιο. Ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊου στον Εθνικό. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης την Αλκή εκτός έδρας, στις 16 Δεκεμβρίου.  

Σήμερα επίσης θα διεξαχθεί και ο εξ αναβολής αγώνας του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας μεταξύ του ΑΣΙΛ Λύσης και της Ομόνοιας Αραδίππου. Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο ΓΣΖ και θα αρχίσει στις 15:30. Είχε αναβληθεί στην 3η αγωνιστική λόγω κρουσμάτων κορωνοϊου στον ΑΣΙΛ. 

Εκκρεμεί και ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής μεταξύ του Κούρη Ερήμης και του ΑΣΙΛ ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.