ΜΗΝ το δουν στην Ευρώπη!

Close
ΜΗΝ το δουν στην Ευρώπη!

Κύριε Μάζιτς, αγαπητοί αρμόδιοι και αγαπητέ Πορτογάλε που ήσουν στο VAR του αγώνα Δόξα-Εθνικός αν με αυτή σκηνή βγάλατε πόρισμα πως η φάση ήταν οφσάιντ τότε φαίνεται πως πάμε ολοταχώς για τον πάτο.

Με αυτά τα... κινούμενα σχέδια με τις γραμμές μπλε-κόκκινες στον επιθετικό και τον αμυντικό, ΧΩΡΙΣ να υπάρχει σωστή κάλυψη με κάμερα πιο κοντά προς στην ευθεία, το να καταλήξουμε ότι είναι ή δεν είναι γκολ είναι απόφαση σκάνδαλο.

Σε τέτοια φάση με τέτοια κάλυψη από τη στιγμή που δεν βγαίνει κανένα ξεκάθαρο συμπέρασμα, Νο1 που εμπιστευόμαστε είναι τον βοηθό διαιτητή ο οποίος είδε και έκρινε πως δεν ήταν σε αντικανονική θέση ο επιθετικός.

Στο ματς αυτό λόγω μεγέθους των ομάδων μπορεί να μην προκλήθηκε φασαρία και μεγάλος θόρυβος αλλά πραγματικά πρόκειται για σοβαρότατο λάθος. Με βάση τι είδαμε ως τηλεθεατές πρόκειται για απόφαση του κουτουρού. Τίποτα άλλο, κρίμα για το ποδόσφαιρο.

σσσσ

Τις προηγούμενες μέρες, βασικά μετά τα μαζεμένα λάθη στους αγώνες της 2ης αγωνιστικής, είχαμε αναφερθεί στο σοβαρό ζήτημα της κάλυψης των αγώνων. Δεν πέρασαν μερικά 24ώρα και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε και με την παρουσία ξένου ΒΑΡίστα!

(ΣΧΟΛΙΟ) To ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα το οποίο δεν θα λύσει ο ξένος ΒΑΡίστας

Θωμας Φραντζής