Μιντίκκης: Εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην… πρώην

Μιντίκκης: Εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην… πρώην

Δύσκολα μπορεί κανείς να βρει ποδοσφαιριστή της Δόξας που έχει υστερήσει στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Όλοι οι παίκτες του Κώστα Σακκά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έκαναν πολύ καλή δουλειά.

Ένας ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε και που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι είναι ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης και μάλιστα κόντρα στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Ο Κύπριος δεξιός μπακ έκανε φοβερή δουλειά, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Από μπαλιά δική του η Δόξα κέρδισε το πέναλτι στο πρώτο μέρος το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σαντίκ και γενικά ήταν δραστήριος, κινητικός και… ουσιαστικός. 

Έδειξε ότι όσο μεγαλώνει, είναι στα 31 του πλέον, δείχνει να γίνεται και καλύτερος και ο Σακκάς το μόνο που κάνει είναι να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. 

δφδφ