Δηλώσεις στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου παραχώρησε ο Κώστας Σακκάς μετά το 1-1 της Δόξας στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα.
“Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί έδωσαν μια πολύ μεγάλη μάχη σήμερα. Ξέραμε τις δυσκολίες με την πρεμιέρα και με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Πήγε όπως το σχεδιάσαμε το παιχνίδι.
Ξέραμε πως είναι πολύ δυνατός ο Απόλλωνας μεσοεπιθετικά και βγαίνει με πολλούς παίκτες μπροστά για αυτό προσπαθήσαμε να κτυπήσουμε στην κόντρα, κάτι που καταφέραμε. Το σημείο που έκρινε το παιχνίδι ήταν η μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε και αν έμπαινε το δεύτερο γκολ θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά.. Σε εκείνο το σημείο δεχθήκαμε μια πίεση όμως κρατήσαμε.
Παρόλο που ήρθαμε να κερδίσουμε είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας. Φέτος θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό, θα παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Κάποιοι παίκτες δεν είναι 100% έτοιμοι. Θα διορθώσουμε όποια λάθη υπάρχουν και η Δόξα θα είναι πολύ δυνατή φέτος.”
