Αντιδράσεις και ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ μετά τα κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα (ΕΝΠ-ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΑΧΥΡΩΝΑΣ)

Close
Αντιδράσεις και ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ μετά τα κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα (ΕΝΠ-ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΑΧΥΡΩΝΑΣ)

Απ' την στιγμή που έγινε γνωστό το ότι βρέθηκαν δέκα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στη Νέα Σαλαμίνα, τρεις είναι οι ομάδες που έμμεσα ή άμεσα επηρεάστηκαν.

Είναι η ΕΝΠ που έπαιξε την προηγούμενη Κυριακή μαζί της, είναι η ο Αχυρώνας που την Τετάρτη έπαιξε Κύπελλο μαζί της, είναι και η Αγία Νάπα που σήμερα το απόγευμα έπαιξε με τον Αχυρώνα...

Η ιστοσελίδα μας σας παρουσιάζει τις αντιδράσεις και τις ενέργειες των πιο πάνω ομάδων... 

Αχυρώνας:

Είναι η άμεσα ενδιαφερόμενη ομάδα, αφού αγωνίστηκε την Τετάρτη με τη Νέα Σαλαμίνα για το Κύπελλο. Για το ζήτημα με τα θετικά κρούσματα, η ομάδα του Λιοπετρίου ενημερώθηκε σήμερα την στιγμή που διεξαγόταν ο αγώνας με την Αγία Νάπα. Η ΚΟΠ αλλά και το Υπουργείο τους ενημέρωσαν για τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων της Νέας Σαλαμίνας γι' αυτό και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ιχνηλάτησης. Τους ζητήθηκε από την επιδημιολογική ομάδα του Υπουργείου Υγείας να παραδώσουν λίστα με τα ονόματα όλων όσων ήταν στο παιχνίδι του "Αμμόχωστος" με τη Νέα Σαλαμίνα. Λίγο μετά τις  20:00 συμπληρώθηκε η λίστα και στάλθηκε. Πλέον όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα μπήκε σε αυτοπεριορισμό και είναι σε αναμονή για το πότε θα κληθούν από το Υπουργείο Υγείας για να περάσουν από τεστ. Πιθανότατα αυτό θα γίνει αύριο Κυριακή (20/09).

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές! 

Αγία Νάπα:

Αγωνίστηκε σήμερα με τον Αχυρώνα, που αγωνίστηκε την Τετάρτη με τη Νέα Σαλαμίνα. Μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει κάποιος από την ΚΟΠ ή το Υπουργείο μαζί τους και δεν έχουν προγραμματίσει κάποιες ενέργειες. Περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ του Αχυρώνα και αν υπάρχει έστω και ένα θετικό, θα προχωρήσουν και αυτοί σε τεστ. 

ΕΝΠ:

Αγωνίστηκε την Κυριακή (13/09) με τη Νέα Σαλαμίνα. Ενημερώθηκαν για τα θετικά κρούσματα όταν η ομάδα έκανε προπόνηση και με το που τελείωσε η προπόνηση, έγιναν απ' ευθείας τεστ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι σε αναμονή για τα αποτελέσματα. Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Κυριακή (20/09) οι "βυσσινί" θα φιλοξενήσουν το ΑΠΟΕΛ στο "Τάσος Μάρκου".

Σταύρος Παπαδημητρίου