Δημήτρη... κάτι ΧΡΩΣΤΑΣ στον Αγκίρι! (Βίντεο)

Close
Δημήτρη... κάτι ΧΡΩΣΤΑΣ στον Αγκίρι! (Βίντεο)

Μέσα σε λίγους μήνες, ο Δημήτρης Θεοδώρου τα έχει ζήσει... ΟΛΑ!

Απ' την Ομόνοια Αραδίππου στην ΕΝΠ, απ' την Β' στην Α' Κατηγορία, απ' την αφάνεια στην αναγνώριση και απ' το σνομπάρισμα των μικρών Εθνικών, στην Εθνική Ανδρών! Και είναι μόλις 22 ετών...

Μάλιστα στην πρώτη του κλήση στην Εθνική ομάδα, ο Δημήτρης πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του μπαίνοντας σαν αλλαγή στο 75', στο παιχνίδι με την Σκωτία.

Έχει αγωνιστεί στα 8 απ' τα 9 παιχνίδια που έχει δώσει η Ένωση στο πρωτάθλημα, έχοντας σταθερά καλή παρουσία και όντας απ' τους ποδοσφαιριστές που προσφέρουν ουσία στην ομάδα τους. Αυτό το τελευταίο είναι που... κάνει την διαφορά, αφού τα 4 γκολ που έχει σημειώσει ήταν η αιτία για να ακουστεί πιο δυνατά το όνομά του και να φτάσει μέχρι το... αφτί του Ραν Μπεν Σιμόν.

Τέσσερα γκολ, τα δύο στο εκτός έδρας 1-3 με την Δόξα, το ένα στο εκτός έδρας 4-4 με την ΑΕΚ και το τελευταίο στο εκτός έδρας 1-1 με την Πάφο. Τα 3 απ' αυτά, είναι με την... χορηγία του Έρνεστ Αγκίρι!

Οι δυο τους δείχνουν να έχουν αναπτύξει πολύ καλή χημεία αφού ο Αγκίρι έχει... σερβίρει 3 γκολ στον Δημήτρη. Το ένα με την Δόξα, το άλλο με την ΑΕΚ, το άλλο με την Πάφο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στην κλήση του Δημήτρη στην Εθνική ομάδα, έχει... μερίδιο και ο Αγκίρι!

Η ασίστ στο γκολ με την Δόξα:

Η ασίστ στο γκολ με την ΑΕΚ:

Και η ασίστ στο γκολ με την Πάφο: 

Ένα... τραπέζι του το χρωστάς Δημήτρη!
 

Σταύρος Παπαδημητρίου