Φάνου για διαιτησία: "Έγινε συνεδρία, πάρθηκαν αποφάσεις"

Φάνου για διαιτησία: "Έγινε συνεδρία, πάρθηκαν αποφάσεις"

Καλεσμένος του Αντρέα Ψάλτη στη σημερινή εκπομπή της Digital TV, «Στην Κερκίδα», ο Γενικός Διευθυντής της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου που μίλησε για την ήττα με τον Ακρίτα, για τη διαιτησία αλλά και για το προσεχές πρόγραμμα της ομάδας.

Εδώ όσα είπε:

Για την ήττα κόντρα στον Ακρίτα: «Ήταν μια νίκη που θέλαμε πάρα πολύ δυστυχώς κάναμε ένα πολύ κακό ημίχρονο αν και προηγηθήκαμε πολύ νωρίς στο σκορ … στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και ακόμα μια φορά που είχαμε φάσεις αλλά δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ. Βέβαια μέσα από ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας για την ανάλυση των φάσεων, φαίνεται ότι η ομάδα μας έχει αδικηθεί σε κάποιες περιπτώσεις».

Για τα παράπονα λόγω διαιτησίας μετά τον αγώνα: «Έγινε μια συνεδρία, πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις και ό,τι αποφάσεις παρθούν θα μένουν εντός του Συμβουλίου. Στόχος μας δεν είναι να βγει προς τα έξω αν έγινε ή όχι καταγγελία, στόχος μας είναι να γίνουν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν με τα δεδομένα που σου δίνει και η Ομοσπονδία με καταγγελία ή όχι και να παρθούν οι αποφάσεις από τους αρμόδιους και να βελτιωθεί η κατάσταση».

Για τις καλές εμφανίσεις, ίσως να έπρεπε να είναι πιο πάνω στη βαθμολογία; «Η Ένωση είναι μια ομάδα που δεν θέλει να κρύβεται ή να χρησιμοποιεί το κομμάτι της διαιτησίας όποτε μας συμφέρει, όπως και αν υπήρχε παράβαση που σωστά διόρθωσε το ΒΑΡ. Ζητάμε ίση μεταχείριση και βάσει αυτού να κριθούμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Σε συγκεκριμένα παιχνίδια, δικά μας έγιναν λάθη τα οποία τα παραδέχτηκαν. Κάναμε τις ενέργειες που έπρεπε και ελπίζουμε να βελτιωθεί η κατάσταση». 

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί: «Αυτό μας στεναχωρεί πιο πολύ από όλα, προερχόμαστε από δύο ήττες από Καρμιώτισσα και Ακρίτα. Αγώνες που μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο, δυστυχώς δεν έγινε. Αντιμετωπίζουμε ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με εμάς, όπως είναι η Δόξα και αντιμετωπίζουμε και ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, η ομάδα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται σωστά και ευελπιστούμε να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε στους αγώνες».

k

Την εκπομπή "Στην Κερκίδα" οδηγεί με ασφάλεια το Nissan Qashqai e-POWER του Ομίλου Πηλακούτα

k