«Λευκό Σάββατο» με τους παίκτες της ΕΝΠ!

«Λευκό Σάββατο» με τους παίκτες της ΕΝΠ!

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νεολαίας Παραλιμνίου ενημερώνει για την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο, παρουσία αθλητών από όλα τα τμήματα της ΕΝΠ:

"Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και φέτος, και όπως είναι γνωστό μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων. Την μαγεία που μπορεί να σου παρέχουν οι γιορτές μέσα από την ανταλλαγή δώρων, βόλτες στα καταστήματα, συνάντηση με φίλους και γνωστούς, ακόμα και τα συναίσθημα της προσφοράς, της αγάπης και της θαλπωρής. Η Νεολαία Παραλιμνίου δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε όλον αυτό χωρίς να συνδράμει και να βάλει το λιθαράκι της.

Γι' αυτό η Νεολαία Παραλιμνίου ανακοινώνει τη φετινή συνεργασία με τον σύνδεσμο καταστηματαρχών Παραλιμνίου και την συμμετοχή της στο «Λευκό Σάββατο», που θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2022 στο κέντρο του Δήμου Παραλιμνίου από η ώρα 11:00 μέχρι η ώρα 19:00.
Η Νεολαία έχει ως απώτερος σκοπός την συλλογή δώρων για παιδιά που τα έχουν ανάγκη!!!

Τα δώρα αυτά θα δοθούν σε διάφορους κοινωφελείς οργανισμούς της περιοχής και καλούμε όλο το κόσμο να έρθει και να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια έτσι ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο αυτά τα Χριστούγεννα!

Στην προσπάθεια αυτή θα συνδράμει και η Ένωση Νέων Παραλιμνίου μαζί με τους αθλητές της, ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας!
Στις 03/12/2022, εκτός από τις δραστηριότητες του Λευκού Σαββάτου, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, από τις 12:00 μμ, θα ξεκινήσει η συλλογή δώρων και θα υπάρχουν διάφορα παιχνίδια όπου θα μπορούν να λάβουν μέρος μικροί και μεγάλοι. Στους κεντρικούς δρόμου του Δήμου μας θα μας συνοδεύει με τις μουσικές του το POLITIA FM, από η ώρα 11:00 μέχρι η ώρα 14:00. Ενώ από τις 14:00 μέχρι τις 17:00 θα υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες για παιδιά, όπως είναι η αφήγηση παραμυθιού, face painting, ψηφιδωτά και αγγειοπλαστική.

Οι παίχτες της ΕΝΠ θα διασκεδάζουν τους παρευρισκόμενους με διάφορα παιχνίδια και θα μοιράζουν αυτόγραφα από τις 14:00 μέχρι τις 16:00
Το κουτί των δώρων θα είναι ανοιχτό, για όσους επιθυμούν να προσφέρουν, μέχρι και την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00.

Σας περιμένουμε!!!

Γραφείο Τύπου
Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Παραλιμνίου".

γρττγρ