Ο αποκλεισμός φέρνει... ευκαιρία

Close
Ο αποκλεισμός φέρνει... ευκαιρία

Ένας αποκλεισμός, ποτέ δεν μπορεί να θεωρηθεί καλό αποτέλεσμα, για καμία ομάδα.

Δεδομένα η ΕΝΠ έπαιξε χθες για τη νίκη, η εικόνα της στο ντεμπούτο του Τσέντομιρ Γιανέφσκι στον πάγκο ήταν βελτιωμένη και αν αξιοποιούσε νωρίτερα κάποια απ' τις ευκαιρίες της, πιθανόν να έφτανε και στην ανατροπή. 

Στο τέλος της ημέρας ωστόσο, η Δόξα είναι αυτή που εξασφάλισε την πρόκριση, κάτι που πιθανόν να αποδειχθεί... ευεργετικό για την Ένωση. Με το ρόστερ που έχει και τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν (τραυματισμοί/τιμωρίες), η Παραλιμνίτικη ομάδα δεν μπορεί να συνέπεια να κρατά δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. 

Πέρσι το προσπάθησε, της βγήκαν τα αποτελέσματα, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου και παρά μία κεφαλιά του Ουντότζι, δεν προκρίθηκε στον τελικό. Το τίμημα ωστόσο, ήταν οι χαμένοι βαθμοί σε παιχνίδια δικά της στο πρωτάθλημα, που την έφεραν να παίζει τον τελικό - παραμονής την τελευταία αγωνιστική με την Αλκή.

Φέτος που... ξεμπέρδεψε με το Κύπελλο νωρίς, θα έχει την ευκαιρία να συγκεντρωθεί στον ένα και μοναδικό στόχο. Στην διατήρηση της ομάδας και της πόλης στα σαλόνια της Α' Κατηγορίας.
 

Σταύρος Παπαδημητρίου