Ανάρτηση από τον φροντιστή της ΕΝΠ, Δημήτρη Σάββα, για την αποβολή του Κυριάκου Μέρτακκα (σ.σ βοηθός φροντιστής της ομάδας) στον χθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα, λίγο πριν το 70΄.
Όπως ισχυρίζεται ο Δημήτρης Σάββα, ο ρεφ Μενέλαος Αντωνίου έδειξε την κόκκινη κάρτα γιατί όπως σημειώνει στην ανάρτησή του, ο διαιτητής του είπε πως έπρεπε να δώσει κόκκινη σε κάποιον από τη στιγμή που την έβγαλε από την τσέπη του.
Η σχετική ανάρτηση
"Όταν ρωτάς τον κύριο Μενέλαο “γιατί έδειξες κόκκινη κάρτα στον Κυριάκο” φροντιστή της ομάδας οι απαντήσεις που παίρνεις είναι “έπρεπε κάποιου να την δώσω γιατί από τη στιγμή που την έβγαλα από την τσέπη μου δεν μπορούσα να την βάλω πίσω στην τσέπη μου γιατί ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι, έπρεπε να την δείξω σε κάποιο και προτίμησα να την δείξω στο βοηθώ φροντιστή”. Ναι κύριε Μενέλαε ο βοηθός φροντιστής κύριε Μενέλαε δεν είχε κάνει το παραμικρό προσπαθούσε να δώσει νερά στους ποδοσφαιριστές της που του ζήτησα κι εσύ κύριε Μενέλαε αποφάσισες να τον αποβάλεις γιατί τα είχες χαμένα από ότι φαίνεται".
