"Πάμε για την νίκη στο Τσίρειο με την ΑΕΛ"

"Πάμε για την νίκη στο Τσίρειο με την ΑΕΛ"

Ενημέρωση και φωτογραφίες από την Ένωση. 

Η ομάδα του Παραλιμνίου συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι εκτός έδρας με την ΑΕΛ όπου στόχος είναι η διεκδίκηση της νίκης. 

Η ενημέρωση:

👉Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού την Δευτέρα 19/10/2020 ώρα 20:00 στο Τσίρειο Στάδιο!

Ευελπιστούμε όπως η διακοπή του πρωταθλήματος ενεργήσει θετικά για την ομάδα μας και να παραταχθούμε στον αγώνα της Δευτέρας, αποφασισμένοι να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Στόχος μας, η διεκδίκησή της νίκης!

🆘️🆘️Διευκρινίζεται ότι η νέα απόφαση που πάρθηκε στα πλαίσια διατάγματος του υπουργείου Υγείας σε Λευκωσία και Λεμεσό, όλοι αγώνες θα πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Για τον λόγο αυτό ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών 🆘️🆘️
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Ε.Ν.Π