Με ανάρτηση του στα social media ο Κώστας Στρατής τονίζει την ανάγκη να αποκτήσει το Παραλίμνι ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αναφέρθηκε και στο ΑΕΚ Αρένα στο οποίο βρέθηκε χθες η ΕΝΠ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ για τον Άντρο Καραπατάκη έγραψε ότι είναι πρότυπο Προέδρου.
"Όταν επισκεφτούμε το γήπεδο ΑΕΚ Αρένα, πέραν από τον θαυμασμό μας για την επιτυχία της Διοίκησης Καραπατάκη (πρότυπο Προέδρου) και όσων στηρίζουν την προσπάθεια του, βγαίνει από μέσα μας "ζήλεια". Η δική μας ομάδα είχε το πιο ποδοφαιρικό γήπεδο και όλως παραδόξως βρεθήκαμε σε ένα γήπεδο με στίβο, με κερκίδες μακριά από τον αγωνιστικό χώρο και τον κόσμο να μην απολαμβάνει ποδόσφαιρο.
Είναι η ώρα! Φιλοξενούμε προσωρινά τον ΓΣΕ και αναγνωρίζουμε τη σημασία του. Όμως το Παραλίμνι έχει ανάγκη από ποδοσφαιρικό γήπεδο. Οι προσπάθειες που γίνονται από τον Δήμο Παραλιμνίου Δερύνειας αξίζουν συγχαρητηρίων και πρέπει να συνεχιστούν. Οι λύσεις που προτείνονται είναι σωστές και σχετικά εύκολες για υλοποίηση και θα αφήσουν όλους ικανοποιημένους...¨"
